Zdrav odnos
s novcem

ZTC-ova radionica Tunel-panel ugostila poduzetnicu Kristinu Ercegović

ZTC-ova radionica Tunel-panel ugostila poduzetnicu Kristinu Ercegović

U srijedu se održalo drugo izdanje ZTC-ovog projekta Izađi iz tunela neznanja, skraćeno: Tunel panel. Želja je organizatora dati priliku i riječ osobama koje mogu riješiti neke nedoumice, savjetovati, inspirirati, svojom pričom potaknuti druge na promjene i pružiti nadu. U današnje vrijeme kad neke druge vrijednosti dolaze na površinu, dobro je zaći u dubine i dati na važnostima pravim vrijednostima i temeljima.

Dolazak Kristine Ercegović pokazao se kao pun pogodak, minutama prije početka sva mjesta su bila zauzeta, a publika je s pozornošću slušala i spontano aplauzirala.

Kristina je serijska poduzetnica, autorica nekoliko knjiga o biznisu i novcu, a ono po čemu se ističe je jednostavnošću iznošenja mudrih i odmah primjenjivih po(r)uka. Kristina je pričala kako su ljubav i strast najbolji pokretači ne samo u poduzetništvu, već u životu. Istaknula je važnost networkinga, ali ne kroz kratkoročno upoznavanje ili ostavljanje vizitki na eventima već kroz dugoročnu gradnju odnosa.

Cijeli panel najbolje karakterizira riječ: odnos. Odnos s novcima, sa samima sobom, sa sinom, sa partnerom, sa zajednicom, odnosi su ono u što vrijedi ulagati, a po odnosu publike prema gošći brzo se dalo zaključiti da imaju jako dobar i podržavajući odnos!

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Plaću skrivamo kao zmija noge – čak i od partnera

Martina Drezga: Novac mi nikad nije u fokusu, on je posljedica rada, inspiracije i kreacije

Evo kako se mediji obraćaju ženama i zašto je to pogrešno

Prijava za članice

Pretraga

znn