Zdrav odnos
s novcem

Želiš pisati za nas? Javi nam se!

Duboko vjerujemo da je financijska neovisnost žena preduvjet svake ženske slobode i voljeli bismo da nas se što više uključi u ovaj pokret otvorenog razgovora o novcu.

Za nas piše više od 50 žena i muškaraca bez obzira na dob i formalno obrazovanje.

Stručne tekstove zaprimamo samo od autentičnih stručnjaka u svom području koji žive to što propovijedaju. Posebno se veselimo osobnim tekstovima koji dijele osobnu priču, taj Vaš zašto.

Tekst možemo objaviti pod Vašim imenom ili pod pseudonimom.

Bitno nam je da su svi tekstovi u duhu podučavanja, pisani s namjerom dijeljenja znanja, empatične podrške i osnaživanja te ohrabrivanja žena.

U roku od 48 sati ćete dobiti povratnu informaciju o tome hoćemo li i kada okvirno objaviti Vaš tekst.

Kontakt: lucija@zaokret.com

Tko može pisati za žene i novac portal

  • Ne trebaju Vam diplome iz Financija
  • Ne morate biti žena 
  • Možete pisati i anonimno
  • Dobrodošli su svi koji žele pisati i na taj način podijeliti svoja znanja i iskustva i koji se slažu s našim ciljevima, misijom i vizijom i žele je podržati te dijele naše vrijednosti i principe rada
  • Svi koji vrlo dobro/odlično vladaju hrvatskim/lokalnim jezikom i pravopisom
  • Svi poštuju dogovorene rokove suradnje
  • SVI s kojima nam je lako i jednostavno surađivati (koji nam ne kompliciraju život i poslovanje)

Objavljujemo samo tekstove koji su sukladno našim vrijednostima, stručni ili/i iz vlastitog iskustva, jednostavni, bez razbacivanja stručnim pojmovima s ciljem da i najšira publika sve razumije, pisani iz srca, potpuno otvoreno, s puno pažnje i empatije, s namjerom razumijevanja i podrške te s ciljem ohrabrivanja i osnaživanja publike, bez ikakvih podjela i bez osuda.

MOTO za pisanje je – Podrška, ne osuda.

Napomena: Urednica zadržava pravo na neobjavljivanje Vašeg teksta te na uređivanje teksta i izbacivanje pojedinih dijelova članka – ukoliko je to potrebno.

Kako-Odrediti-Cijenu-Svog-Rada

Prijava za članice

Pretraga

znn