Zdrav odnos
s novcem

1. Pretplata na newsletter

Newslettere i druge oglase ćete od nas primati jedino ako se na iste preplatite. Tom prilikom od vas prikupljamo podatke o imenu i prezimenu te email adresi. Temelj za obradu ovih podataka jest vaša privola.
Ostat ćete pretplaćeni na naš newsletter sve do odjave. Odjaviti se možete u svakom trenutku klikom na odgovarajući link na dnu bilo kojeg newslettera.

2. Kupovina putem web shopa

Prilikom kupovine proizvoda iz asortimana na našem Portalu prikupljamo osobne podatke naših kupaca poput imena i prezimena, email adrese, adrese za dostavu te podatke o broju vašeg bankovnog računa, ako ste odabrali plaćanje po ponudi. Podaci označeni zvjezdicom (*) su podaci koji su nužni kako bi dovršili kupnju te u slučaju uskrate istih nećemo biti u mogućnosti ispuniti vašu narudžbu. Osnova za prikupljanja ovih podataka jest izvršenje ugovora (o kupoprodaji).
U slučaju da ste kao način plaćanja odabrali plaćanje bankovnom karticom, ističemo kako ne pohranjujemo podatke o bankovnoj kartici jer se plaćanje vrši putem Stripe Payment Systema. Imajte na umu da Stripe Payment System ima svoja pravila privatnosti i mi nismo nadležni niti odgovorni za njih.

3. Pregledavanje sadržaja Portala

Tijekom pregledavanja sadržaja Portala, bit će evidentirana IP adresa Vašeg računala, vrijeme početka i završetka posjeta, identifikacija gledane usluge te, u određenim slučajevima, ovisno o postavkama Vašeg računala, vrsta preglednika i operativni sustav. Sustav automatski bilježi navedene podatke. Osnova za prikupljanje ovih podataka je izvršenje ugovora o korištenju Web stranice koji sklapate u trenutku posjećivanja Portala, a u skladu s Uvjetima korištenja.

4. Komunikacija putem e-maila, telefonski ili kontakt obrasca na Portalu

Vaše osobne podatke obrađujemo i u svrhe pružanja informacija koje ste putem emaila, telefonski ili ispunjavanjem kontakt obrasca dostupnog na Portalu zatražili od nas ili mislimo da bi Vam bila korisna. Ova obrada se temelji na legitimnom interesu.

5. Članstvo u VIP klubu „Žene i Novac“

Prilikom stupanja u članstvo od naših potencijalnih i budućih članica prikupljamo osobne podatke poput imena i prezimena, OIBa, email adrese, kontakt broja telefona, adrese stanovanja, ime poduzeća (ukoliko ono postoji) i web stranicu (ukoliko ona postoji). Osnova prikupljanja ovih podataka jest poduzimanje predugovornih radnji na vaš zahtjev, a kasnije izvršenje ugovora, ukoliko ste se učlanili u klub.
Ukoliko na to pristanete, Vaše ćemo osobne podatke učiniti dostupnim ostalim članicama kako biste s njima mogle lakše ostvariti osobni kontakt vezano za zajedničko članstvo u VIP klubu „Žene i novac“. Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci budu dostupni ostalim članicama, Vaše osobne podatke nećemo otkriti. Osnova prikupljanja ovih podataka je legitimni interes.

6. Sudjelovanje na našim eventima, konferencijama i ostalim društvenim događanjima

Sudjelovanjem na našim eventima, konferencijama i ostalim društvenim događanjima koje organiziramo povjeravate nam vaše osobne podatke kao što su: ime i prezime, email adresa, kontakt broj telefona, ponekad i podatke o prehrambenim navikama. Prikupljanje navedenih podataka potrebno nam je za izvršenje ugovora.

6. Poslovni partneri

U svom poslovanju prikupljamo osobne podatke poslovnih partnera, ako se radi o fizičkim osobama ili osoba ovlaštenih za zastupanje obrta ili pravnih osoba partnera različitih djelatnosti, kao i osobne podatke kontakt osoba zaposlenih u tim pravnim osobama ili obrtima te drugih osoba zaposlenih u navedenim pravim osobama ili obrtima koje su nadležne za izvršenje ugovora u kojima smo ugovorna strana. Osobni podaci koji se prikupljaju su: ime i prezime, OIB, kontakt broj i/ili email. Osnova obrade navedenih osobnih podataka jest izvršenje ugovora kojeg smo sklopili s navedenim poslovnim partnerima različitih djelatnosti ili legitimni interes, ukoliko obradu ne temeljimo na ugovoru, ali procjenjujemo da je obrada u Vašem interesu.

 

Vaše osobne podatke ne čuvamo dulje nego što je nužno potrebno za svrhu za koju su prikupljeni, točnije za podatke za koje je dana privola ili su u legitimnom interesu do povlačenja privole, podatke koji su nam potrebni za izvršenje ugovora, do ispunjenja ugovora i/ili do razdoblja propisanog relevantnim zakonom.

Dijelimo vaše osobne podatke s trećim stranama samo ako je to nužno potrebno. U mjeri u kojoj to zahtijeva GDPR sklopili smo ugovor o obradi osobnih podataka s tim trećim stranama.

Podatke dijelimo:

• Zbog održavanja tehničke i programske računalne opreme te zaštite navedene opreme, pristup Vašim podacima može imati naš ugovoreni partner koji vrši održavanje navedene opreme. Obvezujemo se osigurati da će navedeni ugovoreni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima o zaštiti osobnih podataka.
• Zbog potrebe izvršenja naših obveza iz ugovora te za potrebe provođenja revizije i ispunjenja financijskih obveza, Vaši podaci mogu biti proslijeđeni neovisnim vanjskim ugovorenim savjetnicima, agencijama i drugim dobavljačima (npr. revizorima, računovodstvenim servisima, odvjetnicima, marketinškim i PR agencijama, hotelima ili drugim mjestima održavanja događanja). Obvezujemo se osigurati da će navedeni ugovoreni partneri Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima o zaštiti osobnih podataka.
• Možemo koristiti i pojedina programska rješenja trećih strana te pristup Vašim podacima, u svrhu pohrane i održavanja takvih programa, može imati navedena treća strana kao naš ugovoreni partner. Obvezujemo se osigurati da će navedeni ugovoreni partner Vaše osobne podatke obrađivati na način predviđen ovim Pravilima o zaštiti osobnih podataka.
• Radi potrebe pružanja sveobuhvatne usluge, na Vaš zahtjev, možemo proslijediti Vaše podatke različitim poslovnim partnerima ili članicama koji pružaju različite vrste usluga, ako njihov kontakt nemate, a kako bi navedeni poslovni partneri i članice Vama, odnosno pravnoj osobi u kojoj ste zaposleni ili koju ste ovlašteni zastupati, pružili takve usluge. Ukoliko na to pristanete, Vaše ćemo osobne podatke učiniti dostupnim ostalim članicama kako biste s njima mogle lakše ostvariti osobni kontakt vezano za zajedničko članstvo u VIP klubu „Žene i novac“.

 

Prikupljene osobne podatke pohranjujemo u digitalnom obliku. Podaci u digitalnom obliku zaštićeni su odgovarajućom prvoklasnom zaštitom te jedino osobe koje mi kao voditelji obrade za to ovlastimo imaju pristup podacima koje prikupljamo i obavljaju djelatnosti vezane za podatke. Mi ćemo sustav zaštite podataka redovito nadograđivati i unaprjeđivati te činiti sve što se očekuje u određenoj situaciji kako bi se spriječio neovlašteni pristup obrađivanim podacima.

Pravo povući danu privolu

Kada se obrada osobnih podataka temelji na vašoj privoli, vaše je pravo danu privolu povući u bilo kojem trenutku. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju dane privole prije njezina povlačenja.

Pravo pristupa osobnim podacima

Možete zatražiti informaciju vezanu za obradu vaših Podataka u bilo koje vrijeme pisanim putem na našu email adresu.
Pravo na ispravak netočnih ili nepotpunih podataka i pravo brisanja.
U svako doba imate pravo od nas tražiti ispravak netočnih ili zastarjelih podataka. U određenim slučajevima, ako su za to ispunjeni zakonski uvjeti, imate pravo tražiti i brisanje vaših podataka, tzv. pravo na zaborav. Napominjemo kako pravo na zaborav nije apsolutno pravo.

Pravo na ograničavanje obrade

Možete od nas tražiti ograničavanje obrade vaših osobnih podataka u bilo koje vrijeme pisanim putem na našu email adresu. Kao voditelji obrade osobnih podataka ćemo, u tom slučaju, odrediti ograničenje ako se ispuni jedan od sljedećih uvjeta: ispitanik osporava točnost osobnih podataka, u kom slučaju će se obrada ograničiti na razdoblje kojim se voditelju obrade osobnih podataka omogućuje provjera točnosti podataka; obrada je nezakonita i ispitanik se protivi brisanju osobnih podataka te umjesto toga traži ograničenje njihove uporabe; voditelj obrade osobnih podatka više ne treba osobne podatke za potrebe obrade, ali ih ispitanik traži radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva; ispitanik je uložio prigovor te očekuje potvrdu nadilaze li legitimni razlozi voditelja obrade razloge ispitanika.

Pravo na prenosivost

Možete od nas tražiti u bilo koje vrijeme pisanim putem na našu email adresu, da Vam osobne podatke koje ste nam pružili predamo u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu te imate pravo prenijeti te podatke drugom voditelju obrade, bez ometanja s naše strane.

Pravo na prigovor

Možete nama, kao voditelju obrade osobnih podataka, uložiti u bilo koje vrijeme pisanim putem na adresu voditelja obrade osobnih podataka prigovor sukladno članku 21. i 22. GDPR-a.

Pravo pritužbe nadležnom tijelu

Agenciji za zaštitu osobnih podataka nadležno je tijelo kojem se možete obratiti ako imate bilo kakvu pritužbu vezano uz obradu vaših podataka.

Način ostvarivanja prava

Svoja prava možeš ostvariti podnošenjem zahtjeva na email adresu: kristina@zaokret.com ili slanjem zahtjeva poštom na sjedište firme: Našička 14A, 10 000 Zagreb.

O politici kolačića

Politika korištenja kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristiti. Važno je pročitati sadržaj politike kolačića kako biste razumjeli što su kolačići, kako ih koristimo, koje su vrste kolačića koje koristimo tj. koje informacije skupljamo koristeći kolačiće i kako su informacije koje od Vas uzimamo korištene te kako kontrolirati dopuštenja koja nam date. Za više informacija o tome kako koristimo, pohranjujemo i držimo Vaše osobne podatke sigurnima pogledajte tekst Pravila o privatnosti. U bilo kojem trenutku možete promijeniti Vaše postavke Deklaracije o kolačićima za našu web stranicu. Vaš pristanak odnosi se na sljedeću domenu:  www.zeneinovac.com
 
[user_consent_state]

 

Što su kolačići ?

Kolačići su mali tekstualni fileovi koji se koriste kako mi se pohranile male količine informacija. Kolačiće čuvamo na Vašem kompjuteru ili pametnom telefonu kada otvorite ovu stranicu u svom pregledniku. Ti kolačići nam pomažu kako bi ova stranica ispravno funkcionirala, kako bi bila sigurnija, kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo i kako bismo razumjeli bolje kako različiti dijelovi stranice funkcioniraju te gdje možemo unaprijediti stranicu.

 

Kako koristimo kolačiće?

Poput većine online servisa, naša web stranica koristi kolačiće prvog i trećeg reda u razne svrhe. Kolačići prvog reda su potrebni kako bi stranica ispravno funkcionirala i oni ne prikupljaju vaše osobne podatke. Kolačići trećeg reda se koriste kako bismo razumjeli kvalitetu naše stranice te kako ona funkcionira, na koji način korisnici koriste našu stranicu, oni pomažu štititi naše usluge na stranici, pomažu nam da pokazujemo oglase koji su Vama relevantni te kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo stanice te osigurali Vaše zadovoljstvo njezinim korištenjem u budućnosti.

 

Koju vrstu kolačića koristimo?

Nužni: neki kolačići su potrebni kako biste mogli vidjeti i koristiti sve elemente naše web stranice.
 
Oni nam omogućavaju održavanje korištenja, log in i sigurno navigiranje stranicom. Oni ne prikupljanju i ne čuvaju Vaše osobne podatke. Na primjer, ti kolačići Vam omogućavaju da kreirate svoj korisnički račun, da dodate proizvode u svoju košaricu te ih platite na siguran način.
 
Statističke: Ovi kolačići čuvaju informacije kao što su broj posjeta web stranici, broj unikatnih posjeta, koje su stranice posjećenije od drugih, izvor posjeta stranici itd. Ove nam informacije pomažu razumjeti i analizirati kvalitetu naše web stranice i gdje je treba poboljšati.
 
Marketinške: Naša web stranica pokazuje određene oglase naših sponzora. Ovi kolačići nam služe za personaliziranje oglasa koje vidite prema Vašem dosadašnjem korištenju stranice. Pomoću tih kolačića znamo koji su Vam sponzori zanimljivi a koji ne, pomoću njih mjerimo uspješnost naših oglašivačkih kampanja.
 
Informacije iz tih kolačića mogu biti korištene od strane naših sponzora kako bih popravili kvalitetu svojih oglasa te kako bi Vam pokazali svoje oglase na Vašim internet pretraživačima i njihovoj web stranici.
 
Funkcionalne: Ovo su kolačići koji pomažu određenim funkcionalnostima stranice koji nisu osnovni.
Na primjer ti kolačići nam omogućavaju da dodamo video sadržaj na našu web stranicu kao i dijeljenje sadržaja sa naše web stranice na društvene mreže.
 
Preferencijalne: Preferencijalni kolačići pomažu nam razumjeti Vaše preference kada se radi o pretraživanju naše stranice, Vašoj preferenci jezika na kojemu čitate našu stranicu te valuti.
Oni nam pomažu unaprijediti Vaše korisničko iskustvo stranice kod budućih posjeta stranice.
 
[cookie_audit columns=”cookie,description” heading=”The below list details the cookies used in our website.”]
 

Prijava za članice

Pretraga

znn