Zdrav odnos
s novcem

Zlatko Dalić glavni govornik nadolazeće „Konferencije o liderstvu: Slijedi svoj poziv“

Zlatko Dalić glavni govornik nadolazeće „Konferencije o liderstvu: Slijedi svoj poziv“

Prva Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv, u organizaciji Centra Ignacije, održat će se 11. svibnja 2024. godine u Kraš Auditoriumu u Zagrebu. Cilj joj je predstaviti teme vezane uz leadership, kršćanski, osobni i poslovni razvoj, a glavni govornik bit će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Ulaznice se mogu nabaviti preko sustava Entrio.hr.

Ova će jednodnevna konferencija okupiti govornike iz različitih sfera kako vjerskog, tako i sekularnog svijeta, pa će uz proslavljenog hrvatskog izbornika, na konferenciji sudjelovati i mons. Giorgio Lingua, apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj, Kristina Ercegović, osnivačica portala Mojnovac.hr, Aleksandar Stanković, novinar i urednik HRT-ove emisije Nedjeljom u 2, Ivana Petrović, vanjskopolitička novinarka Nove TV, Andrej Grubišić, konzultant i ekonomski stručnjak, Kristina Ercegović, poduzetnica i osnivačica portala Žene i novac, Krešimir Ćosić, redoviti profesor u trajnom zvanju i general-pukovnik, Matija Kopić, suosnivač i direktor tvrtke Gideon Brothers, Ana Ljubas, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo i glavna medicinska sestra KBC-a Zagreb te Ivan Gadže, poduzetnik i partner Kaizen Instituta.

Foto: Tvrtko Barun 

U izazovnoj svakodnevici očitava se sve veća potreba u našem društvu i Crkvi za vođama koji će pokazati istinsku spremnost za služenje i vođenje putem vlastitog primjera. Stanje hrvatskog društva jasno ukazuje na velik prostor za napredak i razvoj u autentičnosti i transparentnosti u vodstvu. Stoga kroz ovu konferenciju, koja spaja ljude i ideje, želimo ostvariti naš cilj i povezati sve one koje zanima tema leadershipa te kršćanskog, osobnog i poslovnog razvoja. Okupili smo brojne stručnjake iz poslovnog svijeta čija nas razna iskustva mogu približiti cilju – kako slijediti svoj liderski poziv i postići uspjeh u poslovnom svijetu, rekao je pater Tvrtko Barun, osnivač i voditelj Centra Ignacije i Akademije za kršćansko vodstvo.

Organizatori napominju da su na konferenciju pozvani svi zainteresirani za osobni razvoj bez obzira na vjersku pripadnost ili uvjerenja.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Stručnjaci dijele tajne SEO optimizacije i digitalnog marketinga uživo u Zagrebu

BDP će do kraja 2024. rasti na 3,5 posto

Znate li što je to surferski mentalitet i kakvu poveznicu ima s biznisom?

Prijava za članice

Pretraga

znn