Zdrav odnos
s novcem

Žene su puno jače nego što su vidljive

Žene su puno jače nego što su vidljive

Svatko od nas ima i zna nešto zbog čega drugima život može biti bolji i ljepši

Četvrtu konferenciju o novcu otvorila je Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i osnivačica portala Žene i novac, koja je uvodnim govorom objasnila zašto je važan holistički pristup novcu i međusobna suradnja. Barbara Slade Jagodić, SEO stručnjakinja, na inspirativan i kreativan način pokazala je da se novac danas zbilja krije u različitim poslovima, a zaraditi ga možemo dokle god smo voljni osluškivati tuđe probleme i spojiti ih s vlastitim talentima.

Odvjetnice Natalija Labavić i Ivančica Bobek osvrnule su se na pravne zavrzlame koje se događaju u privatnim i poslovnim životima ljudi, napomenuvši kako je danas izuzetno važno imati dobro sastavljen ugovor i misliti na detalje.

konferencija-o-novcu-žin

Budući da se kroz konferenciju provlačila poanta kreiranja prihoda, Ana Šerić, Ana Matulić i Antonija Trupinić, kreativke koje su vlastito znanje i talente odlučile i unovčiti, objasnile su moderatorici i PR stručnjakinji Uni Bejtović kako su strast i ljubav ključni sastojci za biznis.

Ja želim učiniti ovaj svijet boljim i to je moja strast, bile su riječi Selme Prodanović, poduzetnice i poslovne anđelice, koja je snažnim i emotivnim motivacijskim govorom objasnila zašto je svaka od nas sposobna učiti, primijeniti svoje znanje i kreirati nove stvari.

Selma-Prodanovic-Ženeinovac

89,9% građana Republike Hrvatske posjeduje barem jednu nekretninu

Jelena Kravoščanec Todorović, direktorica Opereta nekretnina objasnila je da je trenutni porast cijena na tržištu nekretnina rezultat izuzetno velike potražnje, naglasivši kako vrijeme eventualnog pada cijena nije moguće prognozirati. Trendovi ulaganja u nekretnine izuzetno su promjenjivi i uvelike ovise o stanju na tržištu. Primjerice, najveću cijenu postižu novogradnje i tramvaj zone, a trenutno je kupcima, osim lokacije, važno i armirano dno što znamo da nije bio toliki trend prije par godina – naglasila je Jelena.

Nemojte se bojati tražiti pomoć

Psihoterapeutkinja Mirta Fraisman Čobanov objasnila je kako pobijediti sindrom varalice, naglasivši da su izlazak iz zone komfora i rad na sebi ključ uspjeha.

Temu o važnosti investiranja konkretno su objasnili Sandra Ferenčak – Tetka, Ivan Stojanović, Magda Milas i Katica Igrec iz Merkur osiguranja, koji su moderatoru i marketinškom stručnjaku Iliji Brajkoviću objasnili koje sve mogućnosti ulaganja trenutno postoje na tržištu.

Glorija Matić, ujedno i majka dvojice sinova, kroz vlastiti životni primjer objasnila je kako i što djecu učiti o novcu, nakon čega je Ante Lučić objasnio da kroz Walnut fund novac zaista raste na drveću. Licencirana zastupnica u osiguranju Marija Đeldum ispričala je što sve možemo osigurati, naglasivši kako je osiguranje idealan način da lopticu odgovornosti bezbrižno prebacimo na drugoga.

Konferencija je završila u pozitivnom tonu s PR stručnjakinjom Unom Bejtović, koja je rekla da su žene uvijek na dodatnom testiranju, naglasivši da niti jedna od nas nije rodila ili bila rođena s ciljem da bude nevidljiva.

Hvala sponzorima Stogaj, Metajna Project & Consulting, Merkur osiguranje, Slastičarnica M&M i Opereta nekretnine, partnerima Haya Unique fitness approach, Miscrotti, Art+ journal, Mistique, prijateljima OPG Mandarinet, OPG Matulić, BiteArt i Degarra te medijskim pokroviteljima, časopisu PODUZETNIK, Sensa i Stilueta.

Želite poticati naš rad? Od sada možete postati Žene i novac član podržavatelj!

Foto: Tomislav Valent

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Networking je podcijenjen. Jeste li znali da se druženjem s pravim ljudima zapravo možete obogatiti? Evo i kako!

Održana još jedna promocija knjige “Ne radi se o novcu, radi se o nama” u jedinstvenom ambijentu imanja KuSshh na Krku

Planirate investirati u obveznice? Evo koje biste pojmove trebali znati razlikovati ako ste potpuni početnik

Prijava za članice

Pretraga

znn