Zdrav odnos
s novcem

Za članice VIP kluba održano druženje s poduzetnicom Josipom Maslać Petričević, osnivačicom poznate Naftaline

Za članice VIP kluba održano druženje s poduzetnicom Josipom Maslać Petričević, osnivačicom poznate Naftaline

Jedna od najvećih inspiracija i uzora mnogim poduzetnicima u Hrvatskoj – Josipa Maslać Petričević i njena kćer Matea Pirić danas su ugostile dio članica Žene i novac VIP kluba u prostorima Naftaline – brenda koji je 40 godina prisutan na tržištu. Jasna vizija, inovacije i educiranje su pozicionirale Naftalinu kao lidera i lojalnog partnera u segmentu proizvodnje službene, ugostiteljske, medicinske i radne odjeće te kompletnog opremanja interijera i eksterijera tekstilom.

Foto: Josipa Maslać Petričević u proizvodnji 

Josipa i Matea nasmijale su sve prisutne raznim inspirativnim pričama nastalim od osnutka Naftaline pa sve do danas, naglasivši kako je u poduzeću prisutan obiteljski i podržavajući duh gdje se svi radnici osjećaju kao da su kod kuće, a dočekali su nas i mali pokloni. Josipa je nedavno biznis prepustila kćeri Matei i sinu Domagoju koji, slobodno možemo reći, zahvaljujući velikom iskustvu Naftalinom upravljaju izvrsno.

Josipa nas je provela kroz upravu i proizvodnju gdje su nas dočekali nasmijani radnici, a za kraj je otkrila i kakvi su planovi za budućnost.

Foto: Naftalina – proizvodnja

U sklopu VIP članarine članice imaju mogućnost u vlastitom prostoru organizirati neformalna, promotivna druženja i na taj se način umrežiti i pokazati što nude na tržištu. I ti nam se želiš pridružiti? Sve o VIP klubu pročitaj ovdje.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podjelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

5 savjeta kako uštedjeti na osiguranju kuće

Je li Hrvatska porezna oaza ili samo pustinja?

Kako stojite financijski? Donosimo 5 izazova za procjenu osobne financijske situacije!

Prijava za članice

Pretraga

znn