Zdrav odnos
s novcem

WhitePress® Hrvatska ima najbolje cijene za objavljivanje i pisanje sadržaja za klijente na 30 jezika

WhitePress® Hrvatska ima najbolje cijene za objavljivanje i pisanje sadržaja za klijente na 30 jezika

Lider u industriji SEO i Content marketingu WhitePress® nakon ljetnog odmora priprema odličan mjesec gdje će napraviti promotivne ponude na tržištima Adria regije. Svaki tjedan imati će promotivne ponude na više od 1.500 najčitanijih portala u regiji.

WhitePress Content Marketing platforma je neizbježan alat za sve digitalne agencije, web shopove, ali i kompanije koje žele razviti svoje poslovanje na vanjskim tržištima. Svojim korisnicima omogućava da na jednostavan način poboljšaju svoju vidljivost i poziciju na Google-u, uz visoko kvalitetni sadržaj, analitiku i jednostavno sučelje za korištenje.

Registracija je potpuno besplatna za nove korisnike, dobivate pristup bazi od 78.000 portala na 35 tržišta globalno, te mogućnost pisanja sadržaja native copywritera na 30 jezika.

U suradnji sa najčitanijim hrvatskim portalima tim WhitePress Hrvatska kreirali su najbolje posebne ponude s velikim uštedama. Krećemo sa promotivnim ponudama najčitanijih portala u Hrvatskoj gdje ćete moći objavljivati članke sa dofollow linkovima i garancijom praćenja valjanosti linkova objavljenih članka do 3 godine.

Objavljivanje članaka sa do-follow linkovima i link building iznimno je važan dio dugoročne digitalne strategije, uz standardno digitalno oglašavanje – Google Adds, banners, social media na mjesečnoj bazi. Zbog otvaranja novih tržišta Adria regije- Srbije i Bosne i Hercegovine prošli mjesec, isplanirali smo posebnu promotivnu akciju za cijelu regiju – Adria month u koju su uključene WhitePress Hrvatska i Slovenija, te ostala dva nova tržišta sa posebnim ponudama do -50%, te promotivnim cijenama. Ova izvrsna prilika omogućit će vam da povećate svoju vidljivost u cijeloj regiji i ostalim WhitePress tržištima na brz i jednostavan način. – Izjavila je Vida Janeković, Head of Adria Region WhitePress.

Posebne promo ponude WhitePress Adria regije trajati će do 01. listopada 2023. Za vrijeme trajanja akcije, klijenti iz cijelog svijeta imati će priliku naručiti objavljivanje članaka po promo cijenama na naslovnicama najčitanijih portala s popustima do -50% i odličnim uštedama.

Uz navedeno početkom jeseni održava se najveća SEO i Content marketing konferencija u Europi – WhitePress® SEO Vibes koja će se održati 4. i 5. listopada u Budimpešti. Vodeći svjetski stručnjaci iz digitalnog marketing i SEO industrije dijelit će svoja znanja i iskustva sa svim sudionicima i tako kreirati jedinstvene mogućnosti za networking i unaprjeđenje postojećih vještina. Zainteresirani mogu birati između 2 paketa ulaznica i tako kreirati jedinstveno iskustvo na WhitePress SEO Vibes konferenciji.

Foto: Barbara Slade Jagodić i Vida Janeković

Foto: WhitePress

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Networking je podcijenjen. Jeste li znali da se druženjem s pravim ljudima zapravo možete obogatiti? Evo i kako!

Održana još jedna promocija knjige “Ne radi se o novcu, radi se o nama” u jedinstvenom ambijentu imanja KuSshh na Krku

Planirate investirati u obveznice? Evo koje biste pojmove trebali znati razlikovati ako ste potpuni početnik

Prijava za članice

Pretraga

znn