Zdrav odnos
s novcem

Veliko priznanje: Damir Sabol proglašen je Vizionarom godine

Veliko priznanje: Damir Sabol proglašen je Vizionarom godine

Tportal, jedan od vodećih hrvatskih news portala, u zagrebačkoj Laubi drugi je put dodijelio nagrade Vizionar godine u pet kategorija – gospodarstvo, tehnologija, društvo, kultura i sport – uz krovno priznanje Vizionar godine

Prema izboru žirija, tvorcu aplikacije Photomath Damiru Sabolu pripala je krovna nagrada Vizionar godine. Priznanje su mu dodijelili izaslanik predsjednika Vlade, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica te članica Uprave koja za nekoliko mjeseci preuzima poziciju predsjednice Uprave Hrvatskog Telekoma, Nataša Rapaić.

Stvarno sam počašćen nagradom, osobito kad vidim grupu ljudi s kojima sam bio nominiran. Mnoge iznimno cijenim. Kad dođem u velike gradove, pitam se kako sam nešto uspio napraviti. Tu mi pomažu digitalni kanali i tehnologija. Lako je biti vizionar kad imate podršku snažnog tima, ne samo na poslu, nego i kod kuće, rekao je Sabol.

Sabol je veteran hrvatske IT scene i jedan od najuspješnijih poduzetnika u tehnološkom sektoru. Iza sebe ima svjetske uspješnice i akvizicije – od Iskona, koji je pokrenuo sa samo 26 godina i prodao ga HT-u za 100 milijuna kuna, do aplikacije Photomath, koju je prošle godine preuzeo Google.

A tko su dobitnici tportalove nagrade Vizionar godine u kategorijama gospodarstva, tehnologije, društva, kulture i sporta pročitajte ovdje.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Kako napisati kvalitetno priopćenje za medije?

linkedin-profil

Ako tražite posao, pazite na ove 3 tipične greške na LinkedInu

Koliko koštaju estetski tretmani?

Prijava za članice

Pretraga

znn