Zdrav odnos
s novcem

Revolut uveo eSIM. Korisnici mogu surfati posvuda bez naknade za roaming

Revolut uveo eSIM. Korisnici mogu surfati posvuda bez naknade za roaming

REVOLUT, globalna financijska aplikacija s više od 40 milijuna korisnika diljem svijeta i 400 tisuća korisnika u Hrvatskoj, postao je jedna od prvih digitalnih banaka u EGP-u koja u ponudi ima eSIM kartice i međunarodne podatkovne planove za svoje korisnike. eSIM omogućuje korisnicima da dobiju mobilne podatke u inozemstvu i ostanu povezani bez neočekivanih troškova roaminga i prekida, objavio je Revolut u priopćenju za medije.

Od 25. ožujka 2024. svi Revolut korisnici u Hrvatskoj, s mobilnim uređajima kompatibilnim s eSIM karticom, imat će pristup eSIM-u, bez obzira na to koji Revolut plan koriste. Kada instaliraju eSIM korisnici će moći nadopunjavati podatke gdje god da krenu – bez potrebe za fizičkom SIM karticom.

3 GB na međunarodnoj razini

Povezivanje eSIM-a omogućuje korisnicima korištenje aplikacije Revolut bez korištenja mobilnih podataka – što znači da ako korisnik Revoluta dođe u određenu državu i nema pristup podacima, i dalje može pristupiti svojoj aplikaciji Revolut i koristiti sve proizvode i značajke, uključujući nadopunu mobilnih podataka.

Ultra korisnici dobit će pristup novoj pogodnosti u sklopu svog plana kada instaliraju eSIM putem aplikacije Revolut – 3 GB mobilnih podataka za korištenje na međunarodnoj razini, uz limit koji se automatski obnavlja svaki mjesec.

Korisnici u Hrvatskoj koji instaliraju svoj novi eSIM do 1. svibnja 2024. također će moći iskoristiti ponudu dobrodošlice od 100 MB besplatnih međunarodnih mobilnih podataka (primjenjuju se Uvjeti i odredbe).

Trošak korištenja mobilnih podataka u inozemstvu porastao je posljednjih godina. Većina mobilnih mreža u EU više ne dopušta svojim korisnicima “roaming kao kod kuće” u Ujedinjenom Kraljevstvu, a naknade za prijenos podataka za ostatak svijeta gotovo su uvijek izvan standardnih pogodnosti, piše u priopćenju.

eSIM pojednostavljuje živote naših korisnika

U Revolutu koristimo tehnologiju kako bismo pojednostavili živote naših korisnika, a to je upravo ono što naš eSIM postiže. Nudi besprijekoran pristup mobilnim podacima, eliminirajući neugodnosti visokih cijena ili potrebe za kupnjom i korištenjem fizičke SIM kartice. Bez obzira nalazite li se u SAD-u, Australiji ili Egiptu, možete kupiti podatkovni plan uz samo nekoliko klikova na telefonu i jednostavno podijeliti sve fotografije svog putovanja s prijateljima i obitelji. To je ono što strastveni zaljubljenici u putovanja trebaju, rekao je Elyas Sadou, Product Owner eSIM-a u Revolutu.

Hakan Koç, osnivač i suizvršni direktor tvrtke 1GLOBAL, kaže da udruživanjem snaga Revolut može iskoristiti svjetsku mobilnu mrežu 1GLOBAL i vodeću eSIM platformu na tržištu kako bi poboljšao vlastitu međunarodnu tehnološku infrastrukturu.

1GLOBAL pruža brzu i sigurnu mobilnu mrežnu povezanost u više od 160 zemalja diljem svijeta. Naša eSIM tehnologija neprimjetno se integrira u postojeću aplikaciju Revolut i može se instalirati na bilo koji mobilni uređaj kompatibilan s eSIM-om za manje od minute, rekao je Koç.

Pročitaj originalni članak.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podjelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

5 savjeta kako uštedjeti na osiguranju kuće

Je li Hrvatska porezna oaza ili samo pustinja?

Kako stojite financijski? Donosimo 5 izazova za procjenu osobne financijske situacije!

Prijava za članice

Pretraga

znn