Zdrav odnos
s novcem

Poziv na predstavljanje knjige “Ne radi se o novcu, radi se o nama” u Book cafeu Paradiso

Poziv na predstavljanje knjige “Ne radi se o novcu, radi se o nama” u Book cafeu Paradiso

Kažu neki da ljudi u poznim godinama najviše žale za propuštenim odmorima, za destinacijama koje nisu stigli obići, za interesantnim ljudima koje su propustili upoznati. Da ne bi slučajno i vi bili dio takve statistike, predlažem Vam slijedeće – 22.03. 2024. godine svakako posjetite Otočac i rezervirajte svoje mjesto u Book cafe-u Paradiso na predstavljanju najnovije knjige Kristine Ercegović Ne radi se o novcu – radi se o nama.

Kako promijeniti vlastiti odnos s novcem i poboljšati svoju financijsku situaciju zna autorica ove knjige, a moje je da vam prezentiram onu poznatu – kako najprije u životu „biti“ pa onda i „imati. Što je spojilo Kristinu i mene i tako trajno povezalo Zagreb i Otočac, zašto jedna organizira Bussines, a druga Book cafe, što je to tako zarazno u knjigama da jedna i druga svoju inspiraciju i poslovnu motivaciju pronalazimo upravo u njima lako možete doznati ako se odlučite tog petka družiti se s nama. Pripremamo različit program i sadržajima ispunjen dan, nećete ostati uskraćeni niti za dobru kapljicu, ukusan zalogaj ali i turističku priču.

Kristina je serijska poduzetnica i autorica brojnih uspješnih knjiga i projekata, a najnoviji s kojim sam i sama oduševljena zove se Moj novac i grupa žena koju je oko sebe okupila. Grupa je startala za vrijeme korona pandemije pod imenom Žene i novac, a količinu inspiracije i pozitivnih efekata koji su iz nje proizašli vjerujem da danas više nije ni moguće izmjeriti. Zato više nije grupa već rekla bih pokret – za financijski neovisne žene.

Umrežavanje, povezivanje, podrška, snaga, edukacija, informacije, brzina, stručnost i ono najvažnije – pružena ruka pomoći onda kad nam je najpotrebnije, nešto je što predstavlja temeljne motive zašto sam odlučila biti dijelom ove družine doslovno od njezinih samih početaka. Ako ste već čuli nešto na ovu temu, a niste stigli provjeriti onda je najavljeno druženje kao stvoreno za vas. Zašto sam se odlučila našoj publici predstaviti baš ovu knjigu? Zato što jedino pravi stručnjaci mogu sažeto i u kratkim crtama puno reći o ovako kompleksnoj temi, prije svega zato što su i sami jednom bili dio priče koju nisu izabrali već im ih je život nametnuo. Novac i zašto ga možda u životu nemamo dovoljno puno je više od pukih brojki,a koji sve životni elementi utječu na to koliko ćemo ga imati – doznajte 22.03. u Otočcu.

Odvojite taj petak za sebe i svoju dušu, dajte priliku Otočcu i rijeci Gackoj da vas osvoji na prvu, ne zovu je džabe vodom koja drži priču. Obratite se Apartments Paradiso s povjerenjem i rezervirajte svoj smještaj i stol za promociju knjige na vrijeme.

Predstavljanje knjige Ne radi se o novcu – radi se o nama realizira se uz potporu Ličko-senjske županije kao dio programa Unapređenje kulturnih sadržaja na području Otočca i Gacke.

Dobro nam došli, Otočac Vas čeka spreman!

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podjelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

5 savjeta kako uštedjeti na osiguranju kuće

Je li Hrvatska porezna oaza ili samo pustinja?

Kako stojite financijski? Donosimo 5 izazova za procjenu osobne financijske situacije!

Prijava za članice

Pretraga

znn