Zdrav odnos
s novcem

Otkrijte Dubai, novi svijet nekretnina

Otkrijte Dubai, novi svijet nekretnina

Sve o administrativnim, pravnim i financijskim aspektima investiranja u vrlo popularno tržište nekretnina u Dubaiju, imat ćete priliku čuti na ekskluzivnom VIP eventu ovog prosinca u zagrebačkoj Esplanadi.

Kroz izlaganje Sanje Babić, renomirane stručnjakinje za međunarodne nekretnine, dobit ćete uvid u uspješne investicijske priče i primjere isplative kupnje, povrat ulaganja kroz najam i povećanje vrijednosti kapitala koji su trenutno najveći na svijetu. Bit će riječi i o 0% poreza, Zlatnoj vizi na 10 godina i Kripto plaćanjima nekretnina u Dubaiju.

U okviru prezentacije, bit će prikazane i dostupne novogradnje, brendirani projekti (Cavalli Tower, Trump Homes, De Grisogono Tower, FashionTV Tower) te stanovi sa privatnim bazenom na balkonu, kao i vile koje se mogu kupiti, počevši od povoljnih 140.000 eura, a koje je moguće dobiti ulogom od 10%. Očekuje vas usporedba između ulaganja u nekretnine u Hrvatskoj i Europi, s dinamičnim tržištem u Dubaiju.

Ovaj informativni događaj otvoren je za privatne investitore i sve ostale koji traže jedinstvene prilike za ulaganje u nekretnine.

Više informacija možete pronaći na idućoj web stranici.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Stručnjaci dijele tajne SEO optimizacije i digitalnog marketinga uživo u Zagrebu

BDP će do kraja 2024. rasti na 3,5 posto

Znate li što je to surferski mentalitet i kakvu poveznicu ima s biznisom?

Prijava za članice

Pretraga

znn