Zdrav odnos
s novcem

Održan drugi sastanak URBACT lokalne grupe u okviru projekta „GENPROCURE – Ravnopravnost spolova u javnoj nabavi“

Održan drugi sastanak URBACT lokalne grupe u okviru projekta „GENPROCURE – Ravnopravnost spolova u javnoj nabavi“

U četvrtak, 18. travnja 2024. godine u prostorijama Gradskog ureda za financije i javnu nabavu na adresi Avenija Dubrovnik 15, održana je druga radionica URBACT lokalne grupe (u nastavku teksta: ULG grupa) u sklopu projekta „GenProcure – ravnopravnost spolova u javnoj nabavi“.

Cilj drugog sastanka ULG grupe bio je predstaviti sažetak putovanja iz Švedske te upoznavanje s predstojećim aktivnostima u okviru projekta. Predstavljene su smjernice za izradu dokumenta Integriranog akcijskog plana što je ujedno i cilj projekta. Raspodijeljeni su zadaci između članova grupe i službenika grada za izradu početnih djelova navedenog plana.

Sudionici ULG grupe su predstavnici javnog, privatnog sektora te organizacija civilnog društva i akademske zajednice, a za koordinatoricu grupe imenovana je gđa Kristina Ercegović, predstavnica poduzetnika.

Grad Zagreb, kao partner, sudjeluje u projektu „GENPROCURE – Gender Equality in public Procurement“ (GENPROCURE – Ravnopravnost spolova u javnoj nabavi) koji se provodi u okviru Programa URBACT IV (2021-2027), financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Osim Zagreba, u projektu sudjeluju općine ili gradovi iz Portugala, Poljske, Rumunjske, Italije, Mađarske, Španjolske, Švedske i Bosne i Hercegovine.

Više informacija o projektu možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Stručnjaci dijele tajne SEO optimizacije i digitalnog marketinga uživo u Zagrebu

BDP će do kraja 2024. rasti na 3,5 posto

Znate li što je to surferski mentalitet i kakvu poveznicu ima s biznisom?

Prijava za članice

Pretraga

znn