Zdrav odnos
s novcem

Novi nezaobilazan event o osobnim financijama i investiranju: Konferencija Investiranjem do financijske slobode Vol. 3

Novi nezaobilazan event o osobnim financijama i investiranju: Konferencija Investiranjem do financijske slobode Vol. 3

Pred nama je i treće izdanje popularne konferencije Investiranjem do financijske slobode Vol. 3 na temu osobnih financija i investiranja.

Financijska sloboda je bezvremenska tema i o njoj uvijek treba pričati i težiti joj, pogotovo u društvu slabije financijske pismenosti kako bi donošenje odluka o novcu bilo optimalno i korisno kako za samog pojedinaca tako i za cijelo društvo. Konferencija će se ponovno održati na Algebra kampusu u Zagrebu u subotu 20. travnja sa početkom u 10 sati.

Na konferenciji će se, kao i prošle godine, moći sudjelovati uživo, ali i online za sve one koji se tog dana ne mogu naći u Zagrebu.

Kako nam je bilo prošle godine, pogledajte ovdje.

Sudionici konferencije će putem četiri predavanja i dva intervjua jedan na jedan, steći uvid u jako bitna područja kao što su vođenje osobnih financija i kućnog budžeta, je li mirovina od koje se može bezbrižno uživati mit ili stvarnost, nasljeđivanje i imovinsko pravna zaštita, kako iskoristiti Fintech proizvode u svoju korist, što donosi legalizacija kripto ETF-ova za male investitore te trebaju li ulagati dio portfelja u njih, o trendu nekretnina u Hrvatskoj te kako kupiti nekretninu u okruženju rastućih cijena i kamatnih stopa.

Sudionici konferencije će biti u prilici i aktivno sudjelovati putem pitanja predavačima i panelistima. Također, u igri su i brojne nagrade sponzora pa bi bilo šteta propustiti ovu jedinstvenu konferenciju na kojoj možete dobiti puno praktičnih savjeta, bez previše teoretiziranja.

O detaljima konferencije, programu, rasporedu kao i predavačima, pročitajte na idućem linku. Prijave su isključivo preko ENTRIO sustava.

Do početka je ostalo svega 10-ak dana, pa na vrijeme osigurajte mjesto na konferenciji i upoznajte sebi slične osobe koje zanimaju navedene teme. Osigurajte mjesto na vrijeme i vidimo se uskoro!

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Održana još jedna promocija knjige “Ne radi se o novcu, radi se o nama” u jedinstvenom ambijentu imanja KuSshh na Krku

Planirate investirati u obveznice? Evo koje biste pojmove trebali znati razlikovati ako ste potpuni početnik

Malene Rydahl: Istraživanja su pokazala da novac ne utječe na sreću kod samo 1% ljudi

Prijava za članice

Pretraga

znn