Zdrav odnos
s novcem

Nova znanja, inspiracija i snaga: 7. Žene i novac VIP retreat

Nova znanja, inspiracija i snaga: 7. Žene i novac VIP retreat

Dobar osjećaj koji nas nosi dalje u svaki dan

Članice Žene i novac VIP kluba okupile su se po 7. puta na retreatu koji se ovoga puta održao u Lici s ciljem edukacija o novcu, investiranju i biznisu, druženja, networkinga – sklapanja novih prijateljstava i poslova te podrške i osobnog i poslovnog rasta i razvoja. Ovoga puta s nama je bilo 38 žena.

Retreat je otvorila Željka Maras, osnivačica brenda Jedem doma, koja je prisutnima objasnila kako kreirati brend i koja je razlika luksuznih i premimum brendova. Važno je naglasiti da nema luksuznog brenda bez pričanja priče, bilo da se radi o proizvodu ili usluzi, naglasila je Željka.

Foto: Željka Maras

Jelena Kravoščanec Todorović, direktorica agencije za nekretnine Opereta, svima je objasnila kako isplativo ulagati u nekretnine dodavši da je najveća vrijednost nekretnine upravo lokacija, a u zadnjih nekoliko godina i armirana betonska konstrukcija. Također, naglasila je kako je prosječna cijena nekretnine u Zagrebu u 2022. bila 2540,00 eura.

Foto: Jelena Kravoščanec Todorović

Mirta Fraisman Čobanov, psihoterapeutkinja, busniness i leadership coach i vlasnica Partus Akademije objasnila je kako podići samopoštovanje budući je ono ključ i zarade i uspjeha u životu u svakom pogledu, naglasivši da je temelj samopoštovanja ne raditi ono što drugi žele, već ono što nas čini sretnima.

Foto: Mirta Fraisman Čobanov

Odvjetnica Natalija Labavić otkrila je što su i kako zaštititi autorska prava i prava industrijskog vlasništva, a Nataša Kapov i Silvia Šumberac ukratko su objasnile kako imati čiste nekretnine, dodavši poražavajući podatak da je od 50% žena na svijetu samo 1% nekretnina je u vlasništvu žena. Zadnje, gostujuće predavanje održala je Tamara Jurković predstavivši neke od znamenitosti i kulturne baštine Like.

Bilo je tu i dodatnog sadržaja iznenađenja na temu zdravlja i obilja koje su održale dr. Branimira Pašalić i Snježana Cenić te meditacija i kratko astrološko predavanje Adriane Perić. Posjetili smo obiteljski Ranch Dolina Jelena, degustirali lokalne specijalitete, a sa sigurnošću možemo potvrditi da su između naših članica sklopljeni novi poslovi, nova prijateljstva, a komentari koji se protežu je neopisiva energija podrške i duboko transformacijsko i iscjeljujuće iskustvo.

I vi želite postati dio ovog projekta? Pridružite nam se u Žene i novac VIP klubu! Članicom VIP kluba može postati punoljetna žena samo na preporuku postojeće članice ili poziv vlasnika i zaposlenika Žene i novac.

Idući retreat planiran je za lipanj 2023. i potom kraj rujna.

Foto: Žene i novac

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Kako napisati kvalitetno priopćenje za medije?

linkedin-profil

Ako tražite posao, pazite na ove 3 tipične greške na LinkedInu

Koliko koštaju estetski tretmani?

Prijava za članice

Pretraga

znn