Zdrav odnos
s novcem

Konferencija Poduzetnički mindset za mlade inspirira, educira i motivira mlade da ne odustaju

Konferencija Poduzetnički mindset za mlade inspirira, educira i motivira mlade da ne odustaju

Šesto izdanje konferencije Poduzetnički mindset za mlade održat će se u Zagrebu, u srijedu 12. lipnja 2024. godine, pod nazivom „Koja je tvoja supermoć?“.

Nadahnuti odgovorom jednog uspješnog poslovnog čovjeka, koji je na pitanje „Koja je Vaša supermoć?“ odgovorio: „Ja sam poduzetnik!“, organizacijski tim konferencije ovaj put poduzetništvo promiče kao medij koji svakom pojedincu dopušta da u potpunosti ostvari svoje potencijale.

Poseban naglasak na konferenciji bit će stavljen na propulzivna područja gospodarstva u kojima poduzetnički duh trenutačno može stvoriti najveću novu vrijednost. Tako će, među ostalim, riječi biti o umjetnoj inteligenciji, digitalnim rješenjima, ESG-u, financijskoj pismenosti, uspješnoj komunikaciji i edukaciji te drugoj generaciji u poduzetništvu.

Među govornicima i panelistima su poslovni mentor i trener Alen Premužak, predsjednica udruge CroAi Martina Silov, komunikacijski stručnjak Ante Mihaljević, serijska poduzetnica Kristina Ercegović, poduzetnički parovi Sonja i Berislav Marszalek (Entrio) te Ružica i Domagoj Cerovac (Muzej čokolade).

O inspirativnom dijelu poduzetništva govorit će mlade poduzetnice Josipa Maras (Studijo Wallart), Kristina Horvat (Smiles & More by Kristina Horvat) i Rijana Hadžić Radoš (Nohaa).

Svoje uspješno ostvarene vizije predstavit će Nikola Jakić iz Ars Future, Daniel Kvesić iz Bokarta i Viktor Zimmermann iz Bazzar.hr.
O izazovima nastavljanja poduzetničkog puta svojih roditelja i rada u obiteljskoj firmi, progovorit će nasljednice Ivona Bačelić Bumbak (Bačelić), Petra Mesarić Horvat (IM-Comp) i Tena Majetić (Catering Majetić & Majestic Park).

Svoje poduzetničke vizije predstavit će i pobjednici 16. generacije Algebra LAB-a – pokretači startupa Rearm i Daidream.

Poduzetnički mindset dugi niz godina okuplja ljude po zajedničkome mindsetu, povezuje sve one čije su priče inspirativne i autentične, a čija djela i riječi druge pomiču s mjesta. Poduzetnički mindset promiče heroje današnjeg doba, poduzetnice i poduzetnike koji svojim idejama i idealima otvaraju prostore neke nove moći, snažne vizionare koji mogu pomoći i vama da ostvarite svoje snove, kazao je Ognjen Bagatin, utemeljitelj konferencije Poduzetnički mindset za mlade.

Konferencijom se mlade želi potaknuti na buđenje i širenje poduzetničkog duha. Neki mladi odrastaju uz obiteljsko poduzetništvo, neki se u poduzetništvo upuštaju tijekom studija, a neki nakon što steknu određeno radno iskustvo. Neki pak prepoznaju da svoj zdravi oblik poduzetničkog mindseta možeš pokazati i radeći za druge, ne samo za sebe. Bez obzira na to gdje i što radili, ovaj ih mindset potiče na budu proaktivni, vrijedni, ustrajni, kreativni i inovativni.

Konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se u CineStaru u Branimir Mingle Mallu, a organizira ju medijska platforma Poduzetnik, uz programskog partnera EY Hrvatska i partnera Visoko učilište Algebra.

Prijaviti se možete putem idućeg linka.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Plaću skrivamo kao zmija noge – čak i od partnera

Martina Drezga: Novac mi nikad nije u fokusu, on je posljedica rada, inspiracije i kreacije

Evo kako se mediji obraćaju ženama i zašto je to pogrešno

Prijava za članice

Pretraga

znn