Zdrav odnos
s novcem

Kako upravljati svojim novcem i odakle krenuti? Financijski planer za žene – prvi korak i konkretan alat na putu do financijske neovisnosti

Kako upravljati svojim novcem i odakle krenuti? Financijski planer za žene – prvi korak i konkretan alat na putu do financijske neovisnosti

Puno me ljudi pita za savjete o novcu i govore mi: Želim konačno dovesti svoje financije u red ili pak znaju jako puno o novcu i novac im nije problem, no znatiželjni su što je još sve moguće. U svakom slučaju, ne znaju odakle točno krenuti da im nešto ne promakne.

Netko želi dodatno zarađivati, netko želi pokrenuti biznis, netko pak želi iz korporacije preći u poduzetništvo, netko svoj hobi ili strast pretvoriti u posao, netko želi naučiti pametnije štedjeti, netko želi investirati u nekretnine, dionice i obveznice, kriptovalute, ETFove, pokrenuti OPG, postati poslovna anđelica i uložiti u tuđi biznis i dr. A netko pak samo želi pametno donirati i više uživati u novcu, uložiti u zdravlje, edukaciju, mirovinu, pobrinuti se za sebe i djecu, izaći iz dugova, stvoriti neke male zalihe i putovati po svijetu… bolje i kvalitetnije živjeti, biti sretniji.

No, odakle krenuti, koji je prvi korak?

Ako mi ne upravljamo novcem, novac upravlja nama

Zato nam je svima potreban i konkretan alat za svaki dan i zato je tu naš novi poboljšani financijski planer koji nije vremenski vezan jer najbolji trenutak za promjenu je uvijek danas i sada.

Foto: Žene i novac

Naš financijski planer čeka vas s detaljnim pojašnjenjima financijskih pojmova, jasnim koracima i uputama korak po korak do financijske neovisnosti. A za poticaj i podršku tu su iskrene izreke i svjedočanstva onih kojima je prva verzija lani promijenila život.

Svaka žena mora imati svoj novac

Financijsko neznanje i neosviještenost dovode do pogrešnih i kobnih financijskih i životnih odluka. Više nemamo isprike za loše poteze i odluke.

Naručite svoj primjerak za sebe, svoju mamu, baku, kćer, prijateljicu, ženu, kolegicu, zaposlenicu… kao Božićni poklon, rođendanski poklon, jednostavno kao poklon, sebi i drugima.

Jer bez financijske slobode i neovisnosti nema govora o nikakvoj drugoj neovisnosti.

Foto: Žene i novac

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Networking je podcijenjen. Jeste li znali da se druženjem s pravim ljudima zapravo možete obogatiti? Evo i kako!

Održana još jedna promocija knjige “Ne radi se o novcu, radi se o nama” u jedinstvenom ambijentu imanja KuSshh na Krku

Planirate investirati u obveznice? Evo koje biste pojmove trebali znati razlikovati ako ste potpuni početnik

Prijava za članice

Pretraga

znn