Zdrav odnos
s novcem

Kad je dosta: Održano predavanje za Klub financijske pismenosti

Kad je dosta: Održano predavanje za Klub financijske pismenosti

U srijedu 21. veljače Kristina Ercegović osnivačica portala Mojnovac.hr gostovala je na edukativnom webinaru za članove Udruge Klub financijske pismenosti na temu odnosa s novcem.

Odgovarala je na brojna zanimljiva pitanja članova i odličnog moderatora, osnivača Udruge i investicijskog savjetnika i brokera Ivana Stojanovića. Objasnila je što sve i kako utječe na naš odnos s novcem, koje je ona pogreške napravila, kad je dosta, u što ona ulaže, kako najradije troši novac, što bi poručila mlađoj sebi i kakvi su joj planovi za budućnost. Razbila je usput i neke mitove o poduzetništvu i dodala što je ključno za uspjeh na sam svoj gazda putu.

Kristina će uskoro moderirati i konferenciju koju Klub organizira 20. travnja u Zagrebu. Klub je namijenjen primarno osobama koje shvaćaju važnost kontrole nad vlastitim financijama te kako optimalno njima upravljati kako bi što lakše prebrodili krize, a za dobrih vremena izgradili dugoročnu financijsku stabilnost kroz investiranje.

Najaktivnijim članovima kluba podijeljene su i dvije nove Kristinine knjige na poklon, a koje ako još niste možete nabaviti na idućem linku.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podjelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

5 savjeta kako uštedjeti na osiguranju kuće

Je li Hrvatska porezna oaza ili samo pustinja?

Kako stojite financijski? Donosimo 5 izazova za procjenu osobne financijske situacije!

Prijava za članice

Pretraga

znn