Zdrav odnos
s novcem

Kad je dosta: Održano predavanje za Klub financijske pismenosti

Kad je dosta: Održano predavanje za Klub financijske pismenosti

U srijedu 21. veljače Kristina Ercegović osnivačica portala Mojnovac.hr gostovala je na edukativnom webinaru za članove Udruge Klub financijske pismenosti na temu odnosa s novcem.

Odgovarala je na brojna zanimljiva pitanja članova i odličnog moderatora, osnivača Udruge i investicijskog savjetnika i brokera Ivana Stojanovića. Objasnila je što sve i kako utječe na naš odnos s novcem, koje je ona pogreške napravila, kad je dosta, u što ona ulaže, kako najradije troši novac, što bi poručila mlađoj sebi i kakvi su joj planovi za budućnost. Razbila je usput i neke mitove o poduzetništvu i dodala što je ključno za uspjeh na sam svoj gazda putu.

Kristina će uskoro moderirati i konferenciju koju Klub organizira 20. travnja u Zagrebu. Klub je namijenjen primarno osobama koje shvaćaju važnost kontrole nad vlastitim financijama te kako optimalno njima upravljati kako bi što lakše prebrodili krize, a za dobrih vremena izgradili dugoročnu financijsku stabilnost kroz investiranje.

Najaktivnijim članovima kluba podijeljene su i dvije nove Kristinine knjige na poklon, a koje ako još niste možete nabaviti na idućem linku.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Što o zapošljavanju moraju znati poduzetnici koji zapošljavaju 1. put, ali i 31. put: Ovo vjerojatno niste znali

Nemaju ni 30 godina, a njihovi biznisi rasturaju: Upoznajte mlade poduzetnice Anu Hrgovčić i Mirnu Matković

brend-prirodne-kozmetike

7 koraka kako izgraditi vlastiti brend prirodne kozmetike

Prijava za članice

Pretraga

znn