Zdrav odnos
s novcem

Jeste li znali da rabljenje dizajnerske komade od sada možemo kupiti na Amazonu?

Jeste li znali da rabljenje dizajnerske komade od sada možemo kupiti na Amazonu?

Amazon nam možda nije bio među prvim opcijama kada su odjeća i modni dodaci u pitanju, no vrlo vjerojatno će se ovo uskoro promijeniti

Kako prenosi Miss7, ovaj je gigant udružio snage s HEWI-jem odnosno web-stranicom za preprodaju rabljenih dizajnerskih komada – Hardly Ever Worn It pa se na Amazonu sada može pronaći mnoštvo fantastičnih komada po odličnim cijenama. Ono što je bitno spomenuti je da svaki komad koji završi u prodaji prolazi kroz pedantan postupak prethodne provjere, što znači da je kupcima osigurana najviša kvaliteta i autentičnost svakog artikla.

Foto: Unsplash

Amazon nam možda nije među prvim opcijama kada je online shopping u pitanju, i definitivno nam ne nudi ni približno onoliko mogućnosti koliko je to slučaj u Americi i Velikoj Britaniji, no daleko od toga da na ovu platformu nećemo zaviriti u potrazi za knjigama, kozmetičkim proizvodima ili kakvim drugim zanimljivim komadima koji nam na drugim platformama nisu dostupni.

No, na Amazon bismo ubuduće mogli svraćati sve češće jer je ovaj gigant udružio snage s HEWI-jem odnosno web-stranicom za preprodaju rabljenih dizajnerskih komada – Hardly Ever Worn It, a što znači da ćemo lakše no ikad prije pronaći cijenom pristupačne komade luksuznih modnih brendova.

Već na prvi pogled jasno je da se može pronaći i više no dovoljno fantastičnih komada poput Stella McCartney kaputa za 175 eura, Balenciaginih torbi po cijeni manjoj od 470 eura, The Row haljina za 300 eura, Bottega Veneta salonki za manje od 200 eura i hrpe Chanelovih komada po cijenama od oko 350 eura.

Svaki komad koji završi u prodaji prolazi kroz pedantan postupak prethodne provjere osmišljen od strane Hardly Ever Worn It, a što znači da je kupcima osigurana najviša kvaliteta i autentičnost svakog artikla pa možemo biti sigurni da ne kupujemo mačka u vreći i da nešto što kupujemo doista vrijedi.

HEWI koji je pokrenut još 2012. godine u vrlo se kratkom roku etablirao kao jedno od vodećih odredišta za kupovinu luksuznih komada, a nerijetko na njemu zanimljive komade pronalaze i brojne zvijezde s A liste poput Belle Hadid, Rosie Huntington-Whiteley i Harryja Stylesa. Poznat je po izvrsnom odabiru luksuznih komada, što ga čini omiljenom destinacijom svih onih koji traže sjajan dizajn i vrhunsku kvalitetu u besprijekornom stanju, a njegovo partnerstvo s Luxury Stores znači da ima izlog na Amazonu prepun ženske odjeće, cipela, modnih dodataka, nakita i satova – svih redom rijetko ili nikad nošenih.

Članak je preuzet s Miss7

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Stručnjaci dijele tajne SEO optimizacije i digitalnog marketinga uživo u Zagrebu

BDP će do kraja 2024. rasti na 3,5 posto

Znate li što je to surferski mentalitet i kakvu poveznicu ima s biznisom?

Prijava za članice

Pretraga

znn