Zdrav odnos
s novcem

Gdje se druže poduzetnici: Pa na Business Cafeu!

78151889 2876992168978672 333223448522260480 n

Gdje se druže poduzetnici: Pa na Business Cafeu!

Business Cafe is back!

Nakon gotovo jedne godine stanke, nastavljamo s kultnim Business Cafe eventima – nakon mnogobrojnih upita gdje se to druže poduzetnici u Hrvatskoj. 60., jubilarni Business Cafe, održat će se 24.2. (četvrtak) u 18 h u trenutno jednom od najpopularnijih prostora u gradu, BIRD Incubatoru (Petračićeva 4, Zagreb) – još ambiciozniji i bolji.

Ovaj put tema je Biznis za novo doba, a pridružit će nam se sljedeći gosti.

Cidrani je individualizirana platforma koju pokreće umjetna inteligencija, a cijeli brend pokrenuli su poslovni i privatni par Bruno Balen i Nika Pintar koji su zajedno osnovali i tvrtku Niksen. Vode se idejom da su crijeva naš drugi mozak, a u njihovoj ponudi mogu se pronaći fermentirani proizvodi i suplementi za postizanje ravnoteže organizma. Ovaj par kaže kako je njihova misija prevesti jezik crijevne mikrobiotike na jezik koji svi mogu razumjeti.

cidrani team scaled

Foto: HiA

Željko Krizmanić je voditelj BIRD Incubatora, novog startup prostora koji je pokrenula firma Poslovna inteligencija, a riječ je o startup inkubatoru specijaliziranom za projekte koji se temelje na umjetnoj inteligenciji. Željko je jedan od pokretača AI i Data Science zajednice u Hrvatskoj te je član predsjedništva CroAI Croatian AI Association udruge. Glavni je organizator AI2FUTURE Data Science Economy i cITy upgrade konferencije te suosnivač meetup grupe Artificial Intelligence Future, koja broji više od 1.300 članova.

zeljko

Gost koji će nam ispričati svoju inspirativnu poslovnu priču je i Domagoj Boljar koji je zajedno s bratom Hrvojem pokrenuo brend Miret. Radi se o biološkim i razgradivim tenisicama koje osiguravaju minimalan utjecaj na okoliš u svakom najsitnijem detalju. Cipela je izrađena od sedam biljaka: konoplje, kenafa, pluta, kukuruza, jute, eukaliptusa, kaučuka i novozelandske vune.

28615172533d614ac062adcdb35c2673 1600x1000

Foto: Kristina Štedul Fabac/Poslovni.hr

Želite se umrežiti s poduzetnicima i poduzetnicama iz Hrvatske, ali i regije, dogovoriti razne poslovne suradnje, proširiti svoj biznis i napredovati poslovno, ali i privatno? Pridružite nam se u četvrtak od 18 sati!

Ulaznice nabavite ovdje.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Networking je podcijenjen. Jeste li znali da se druženjem s pravim ljudima zapravo možete obogatiti? Evo i kako!

Održana još jedna promocija knjige “Ne radi se o novcu, radi se o nama” u jedinstvenom ambijentu imanja KuSshh na Krku

Planirate investirati u obveznice? Evo koje biste pojmove trebali znati razlikovati ako ste potpuni početnik

Prijava za članice

Pretraga

znn