Zdrav odnos
s novcem

BEEP UP VOYAGE – 100 % iskrena konferencija dolazi u Split

BEEP UP VOYAGE – 100 % iskrena konferencija dolazi u Split

Pod geslom Bez brige – poduzetnički je griješiti, 21. ožujka 2024. od 11 do 16 sati, u prostorijama novootvorenog hotela AC HOTEL SPLIT by Marriott, održat će se treća po redu BEEP UP – 100 % ISKRENA KONFERENCIJA, ovog puta u voyage izdanju s fokusom na turizam.

Konferencija će okupiti male i srednje poduzetnike, obrtnike i sve koji razmišljaju o poduzetništvu, a tom će se prilikom iskreno i otvoreno razgovarati o poduzetničkim pogreškama i lekcijama koje su poduzetnici iz njih naučili i primijenili u svom daljnjem poslovanju na putu do velikog poslovnog uspjeha. Ovog puta naglasak je na turizmu kao iznimno važnoj gospodarskoj grani pa ne čudi što je upravo Split domaćin ove konferencije.

 

Spajanje svih aspekata uspješnih turističkih priča – od javnog sektora koji objedinjuje sve dionike na destinaciji preko turističkih agencija, hotelijera, omiljenih izletničkih odredišta poput NP Krka… do promotora i medija, zaokružit će jedinstvena eno-gastro priča.

Kako uspješno spojiti dionike na destinaciji kroz priču o uspješnim realiziranim projektima poput dalmatinske marende i Zelene linije ispričat će Ivana Vladović, direktorica TZ Splitsko-dalmatinske županije.

Kako, pak, kroz obrazovanje postaviti temelje za uspješno turističko pozicioniranje, otkriva Alen Jerkunica, dekan Veleučilišta Aspira i jedan je od najboljih primjera kako se i u sektoru obrazovanja može djelovati poduzetnički.

Antonio Ivičević svoj je hobi i veliku strast pretvorio u portal Putni Kofer – jedan od najčitanijih lifestyle portala u Hrvatskoj, s više od milijun čitatelja i 300.000 vjernih pratitelja na društvenim mrežama. Na Beep Up-u saznajemo što je ključ uspjeha i gdje je možda pogriješio.

Otkrivamo i kako je serijski poduzetnik Krešimir Budiša u jednoj od najnerazvijenijih općina u Hrvatskoj pokrenuo agroturističko i adrenalinsko imanje SOKOL Feel good estate, sufinancirano kroz više EU projekata ruralnog razvoja.

Vlasnik kultnog splitskog restorana Zrno soli, Ivo Vrdoljak ispričat će svoj put od ideje do pozicioniranja splitske eno-gastro utvrde s nevjerojatnim pogledom.

Joze Tomaš, predsjednik HGK – Županijske komore Split, gostima će prenijeti djelić bogatog iskustva u gospodarstvu i realnom sektoru koje kroz trenutnu poziciju koristi za poboljšanje uvjeta poslovanja tvrtki.

Ivan Rakuljić, nekad jedan od posade, danas ponosni kapetan i vlasnik superjahte Freedom, otkrit će nam što se skriva iza blještavih kulisa pomorske svakodnevnice.

Sandra Petrač, vodeća osoba iza Instagram profila Take.You.To, koja karijeru gradi i u digitalnom marketingu, s nama će podijeliti neke od najsočnijih pogrešaka koje su je dovele do današnjeg uspjeha.

Dario Marčac, osnivač Crewa i jedan od vodećih TikTok kreatora u regiji, otkrit će nam kako do preko 500,000 pratitelja na svom profilu te preko 120 milijuna impresija ostvarenih za klijente!

Što eventi donose destinaciji kroz greške i uspjehe ispričat će nam Davor Bilman, organizator Smart City-Summita moderne uprave i Business Week-a/business & lifestyle festivala.

Uspješne turističke priče prate i one vezane uz trgovinu pa na konferenciju kao govornik stiže i Dragan Vidačak, vlasnik lanca high end-fashion trgovina Nomea, koja je zahvaljujući domaćim ljubiteljima estetike, ali i rastu turizma u Split dovela neke od vodećih modnih brendova poput Pinka, Elisabette Franchi, MAX&Co…

Neven Roginić, vlasnik digitalne agencije L33T, ispričat će nam kako uvijek ići naprijed, postavljati nove ciljeve i zadržati kreativnost. Ivan Bogojević na konferenciju donosi dašak adrenalina kroz priču o svojoj agenciji Magic World Adventure, koja se bavi organizacijom adrenalinskih izleta.

Organizatori konferencije – Emanuel Stojanov, konzultant za employer branding i osobno brendiranje na najvećoj poslovnoj mreži LinkedIn i Nikolina Frklić, marketinška i komunikacijska stručnjakinja koja je velik dio karijere provela upravo u turizmu, obećaju 100% iskrenu konferenciju koja će još jednom pokazati kako je turizam puno više od sunca, mora i iznajmljivanja kreveta, uz puno dobre zabave i malih iznenađenja.

Ako još niste, provjerite program i osigurajte svoje karte na vrijeme, jer uskoro putujemo u Split!

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Networking je podcijenjen. Jeste li znali da se druženjem s pravim ljudima zapravo možete obogatiti? Evo i kako!

Održana još jedna promocija knjige “Ne radi se o novcu, radi se o nama” u jedinstvenom ambijentu imanja KuSshh na Krku

Planirate investirati u obveznice? Evo koje biste pojmove trebali znati razlikovati ako ste potpuni početnik

Prijava za članice

Pretraga

znn