Zdrav odnos
s novcem

Andrija Čolak osnovao prvu hrvatsku burzu franšiza

Andrija Čolak osnovao prvu hrvatsku burzu franšiza

Colak Franchise Consuling Group, vodeća konzultantska tvrtka za franšizno poslovanje, objavljuje pokretanje Hrvatske Burze Franšiza, revolucionarnog portala za franšizno poslovanje u Hrvatskoj. Nakon godinu dana intenzivnog rada, portal je sada dostupan na idućoj adresi i pruža mogućnost pristupa gotovo 100 franšiznih sustava, otvarajući nove perspektive za poduzetnike i franšizne sustave u Hrvatskoj.

Burza Franšiza, ima za cilj podržati rast domaće franšizne industrije te olakšati ulazak stranih franšiza na hrvatsko tržište. Portal trenutno nudi širok spektar franšiznih ponuda, a planira se kontinuirani rast s ciljem dostizanja brojke od 200 franšiznih sustava u ponudi. Projekt je ostvaren u suradnji s partnerima FranCorp, stručnjacima s bogatim iskustvom u radu s franšiznim portalima na međunarodnoj razini.

Franšizna industrija u Hrvatskoj doživljava značajan rast, a domaći franšizni sustavi sve više osvajaju tržište. Portal će također biti od velike pomoći domaćim poduzetnicima koji razmišljaju o kupnji franšize, pružajući im pregled svih dostupnih opcija na jednom mjestu i promovirajući transparentnost franšiznog tržišta.

Jedna od ključnih karakteris1ka portala je edukativni sadržaj koji obuhvaća članke s korisnim informacijama i rješenjima za franšiznu industriju, posebno iz perspektive primatelja franšize.

Andrija Čolak, osnivač Burze Franšiza, izjavljuje: Vjerujem da kao zemlja kroz par godina možemo postati lider franšiznog poslovanja u ovom dijelu Europe pa i šire. Imamo izvrsnih koncepata koji, kada se ponude putem franšiznog modela, postaju atraktivni i na stranim tržištima, čime se omogućava internacionalizacija poslovanja micro i malih koncepata, što je do nedavno bilo nezamislivo.

Foto: Andrija Čolak

Hrvatska Burza Franšiza je mjesto gdje se otvaraju nove poslovne prilike, potiče rast domaćih franšiznih sustava i promiče transparentnost na franšiznom tržištu. Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da istraže ovu platformu i pridruže se brzorastućoj franšiznoj zajednici u Hrvatskoj.

Za dodatne informacije ili intervju kontaktirajte info@burzafransiza.com

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Plaću skrivamo kao zmija noge – čak i od partnera

Martina Drezga: Novac mi nikad nije u fokusu, on je posljedica rada, inspiracije i kreacije

Evo kako se mediji obraćaju ženama i zašto je to pogrešno

Prijava za članice

Pretraga

znn