Zdrav odnos
s novcem

Drugu godinu zaredom održana MINDFUL LEADERSHIP konferencija svjesnog, a ne stresnog vodstva

Drugu godinu zaredom održana MINDFUL LEADERSHIP konferencija svjesnog, a ne stresnog vodstva

U petak 24.11.2023. U Cinestaru Zagreb održana je konferencija MINDFUL LEADERSHIP na kojoj je prisustvovalo 450 osoba, u dvorani i na online prijenosu, a 25.11.2023. održan je MINDFUL LEADERSHIP WORKSHOP za 70 osoba na kojem je jedan od govornika bila Kristina Ercegović.

Organizatorice konferencije Maja Prović, certificirana mindfulness trenerica, mind & mindset expert i Una – Matea Mikulić, project manager, ovim događajem, željele su potaknuti umijeće primjene mindfulness prakse kao znanstveno dokazane i provjerene metode u postizanju mirnijeg uma u izazovima svakodnevice 21. stoljeća te pojedinca koji će svojim primjerom pokazati da put uspjeha ne mora imati cijenu bolesti, stresa i sagorijevanja.

Konferencija je bila svjetska. Mislila sam da se ovakve stvari događaju negdje u dalekoj Americi. Nisam mislila da je u Hrvatskoj moguće ovako nešto. Oduševljena sam! – samo je jedan od komentara posjetitelja konferencije.

Stručna predavanja neuroznanstvenika i neurologa, psihoterapeuta, mindfulness učitelja, poduzetnika i ljudi iz javnog života, potaknula su posjetitelje na nove spoznaje i uvide u važnosti razumijevanja sebe, kroz primjenu mindfulnessa u svakodnevnom životu. Na konferenciji su nam se kroz svoja predavanja predstavili stručnjaci:

  • Maja Prović – mindfulness mindfulness trenerica, mind & mindset expert,
  • Petra Brzović – intuitivna terapeutkinja,
  • Dr. neurolog i neuroznanstvenik Goran Ivkić,
  • Tomislav Tomić – mindfulness trener i autor brojnih knjiga,
  • Mirta Fraisman Čobanov – magistra ekonomije, leadership coach i psihoterapeut,
  • Iva Mia Krušlin – osnivačica udruge Mindfulness Inicijativa Hrvatska,
  • Tončica Čeljuska – Hrvatska novinarka i urednica.

Idući dan, 25.11., održan je workshop u trajanju od čak deset sati, koji je stručna edukacijska predavanja i praktične vježbe prožeo muzikoterapijom i zvukom violine mlade glazbenice Tea Petra Debak. Predavanje Kristine Ercegović donijelo je sudionicima nove spoznaje na temu „Svjesno upravljanje novcem u eliminaciji stresa.

Foto: Kristina Ercegović

Iduća konferencija spremna je za 23.11.2024. i već su krenule prijave, jer Svjestan pojedinac moćniji je od stotine drugih.

Foto: MINDFUL LEADERSHIP konferencija

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Kako napisati kvalitetno priopćenje za medije?

linkedin-profil

Ako tražite posao, pazite na ove 3 tipične greške na LinkedInu

Koliko koštaju estetski tretmani?

Prijava za članice

Pretraga

znn