Zdrav odnos
s novcem

U Hrvatskoj se otvara prvi ženski yachting klub na svijetu. Evo i detalja!

U Hrvatskoj se otvara prvi ženski yachting klub na svijetu. Evo i detalja!

U zemlji s najvećom charter flotom i najatraktivnijom nautičkom destinacijom na svijetu, Dalmacija se priprema za povijesni događaj – otvorenje prvog globalnog ženskog yachting kluba. Ova jedinstvena manifestacija održat će se 4. srpnja 2024. u 19 sati u D-Marin Dalmacija, najvećoj marini u Hrvatskoj.

Jeste li se ikad zapitali što žene uistinu žele?

Ženski yacht klub (WYC) nije samo klub za ljubitelje nautičkog lifestylea, već i platforma koja se zalaže za osnaživanje žena i njihovo postavljanje na liderske pozicije u industriji koja je tradicionalno muški dominantna. Klub nudi prostor gdje žene mogu dijeliti svoja iskustva, učiti jedne od drugih i zajedno graditi bolju budućnost u yachting industriji kao i svim poslovnim sferama u kojima djeluju.

Odgovoriti na sve suvremene izazove nije jednostavno i klub je nastao kao odgovor na nedostatnu podršku ženskoj zajednici koja iako živi uz more, nema sadržaja kojim je moguće obogatiti cjelogodišnju potrebu za druženjem i kvalitetnim događanjima, bilo da je riječ o poslovnom networkingu ili odlascima na more kreiranim i prilagođenim potrebama žena koje često nemaju dovoljno vremena za klasičan tip odmora pa traže vrijednost više.

Klub stoga nudi edukativne programe i radionice za sve članice, bilo da je riječ o iskusnim nautičarkama ili onima koje će to tek postati. S klubom možete otići na odmor ali i na “poslovni put” jer smo za vas osigurali trenere s kojima možete raditi na vašem poslovanju dok plovite, ili pobrinuti se da odmor bude aktivan kroz fitness i detox program, kao i motivirati svoje zaposlenike te uskladiti tim na “morskom” team buildingu.

Zvjezdani gosti i inspirativne priče

Otvorenje će obilježiti prisustvo renomiranih gostiju iz svijeta nautike, poslovne izvrsnosti, sporta i javnog života zajednice:

  • Petra Kliba, poznata jedriličarka, prva i jedina Hrvatica koja je sama oplovila svijet, podijelit će svoju nevjerojatnu priču o hrabrosti i ustrajnosti.
  • Saša Fegić, jedriličar koji je pod hrvatskom zastavom oplovio svijet južnom rutom na poznatoj jedrilici HIR 3, govorit će o svojim avanturama na moru.
  • Barbara Kotarski, filantropkinja i model, upoznat će nas s važnim humanitarnim projektima i svojim angažmanom u nevladinim organizacijama.
  • Lucija Begić, Miss Hrvatske, i Korina Filipović, Miss beauty personality, govorit će o sportu i ljepoti kao najboljim promotorima Hrvatske.
  • Maja Jalšovec, finalistkinja showa MasterChef 2022., podijelit će kulinarske savjete i trikove za nautičare.
  • Lucija Burić, ekologinja, naglasit će važnost očuvanja čistog mora i ekološke osviještenosti.
  • Tanja Džido, savjetnica za osobni brending i LinkedIn marketing, podijelit će svoja iskustva iz komunikacijske industrije i osobnog razvoja.

Posebna ponuda za članstvo

Za sve one koji žele postati dio ovog ekskluzivnog kluba, WYC nudi promotivnu ponudu članstva i VIP ulaznicu za otvorenje po cijeni od samo 89 eura. Ovo je jedinstvena prilika da postanete član kluba koji promiče inovacije i osnaživanje žena kroz prizmu nautike.

Old Pilot’s Gin i super luksuzni automobili

Događaj će biti dodatno obogaćen prisustvom dvojice pilota, osnivača hrvatske craft destilerije “Duh u boci”. Njihov Old Pilot’s gin, destiliran selekcijom potpuno prirodnih hrvatskih biljaka, osvojio je nagradu za najbolji svjetski gin u Londonu 2019. Tomo Anadolac i Hrvoje Bušić predstavit će ovo jedinstveno piće i njegovu neraskidivu povezanost s pomorcima ali i signature cocktail kluba.

Uz jahte, setting eventa će krasiti i super luksuzni automobili, zahvaljujući podršci Auto Sport Adria. Prisutni će imati priliku uživati u jedinstvenim primjercima luksuznih automobila te upoznati njihove vlasnike, prijatelje kluba, koji sudjeluju u projektu promoviranja Hrvatske na elitan i unikatan način osvježavajući turističku ponudu destinacije.

Pregršt iznenađenja

Za sve prisutne pripremljena je kolotura iznenađenja koja će probuditi sva vaša osjetila i učiniti ovo otvorenje zaista nezaboravnim. Posebne degustacije, vizualni spektakli i ekskluzivni pokloni samo su dio onoga što vas očekuje.

Prijavite se sada, broj ulaznica je ograničen

Ne propustite priliku da budete dio povijesti i uživate u svim pogodnostima koje članstvo u Ženskom yacht klubu donosi. Prijavite se putem službene web stranice kluba, ili sustava entrio i osigurajte svoje mjesto na ovom spektakularnom događaju.

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Što o zapošljavanju moraju znati poduzetnici koji zapošljavaju 1. put, ali i 31. put: Ovo vjerojatno niste znali

Nemaju ni 30 godina, a njihovi biznisi rasturaju: Upoznajte mlade poduzetnice Anu Hrgovčić i Mirnu Matković

brend-prirodne-kozmetike

7 koraka kako izgraditi vlastiti brend prirodne kozmetike

Prijava za članice

Pretraga

znn