Zdrav odnos
s novcem

Ekskluzivno druženje za članice VIP kluba: Kreirali smo svoje mirise u Alqvimia Store & Spa

Ekskluzivno druženje za članice VIP kluba: Kreirali smo svoje mirise u Alqvimia Store & Spa

U četvrtak 27. lipnja Željka Maras održala je samo za članice VIP Kluba Žene i novac premijernu radionicu izrade vlastite mirisne kreacije u novootvorenom Alqvimia Store & Spa u Zagrebu.

Riječ je wellness centru luksuznog španjolskog holističkog kozmetičkog brenda ALQVIMIA,  koji se nalazi u samom centru Zagreba, na Europskom trgu. Ondje možete kupiti cijeli asortiman kozmetičkih proizvoda ovog brenda koji transformiraju tijelo, um i duh, ali i uživati u brojnim za spa rituale lica i tijela. Mi smo premijerno isprobali i treći dio ovog impresivnog mjesta: prostor za boutique evente, interaktivne radionice i team buildinge.

Na radionici Kreirajte svoj osobni miris, Željka nas je naučila da odabir mirisa ovisi o osobnom ukusu, ali je uvijek usko povezan i s intuitivnim odabirom terapeutskih svojstava biljaka koje nam u tom trenutku trebaju.

Doznali smo kako mirisi djeluju na naš središnji živčani sustav, što čine našim sjećanjima i kako su povezani s našim emocijama. Upoznale smo se s bogatim asortimanom kozmetike Alqvimije, pionira novog smjera – neurokozmetike, koja izravno djeluje, ne samo na našu kožu, nego i na naš središnji živčani sustav, liječeći tako i naš um i duh.

Svoju vlastitu mirisnu kreaciju ponijele smo kući, kao uspomenu na ovo predivno druženje i podsjetnik da se svakako naručimo na jedan od čarobnih Alqvimijinih tretmana.

Foto: Mojnovac.hr

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Mojnovac.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

Što o zapošljavanju moraju znati poduzetnici koji zapošljavaju 1. put, ali i 31. put: Ovo vjerojatno niste znali

Nemaju ni 30 godina, a njihovi biznisi rasturaju: Upoznajte mlade poduzetnice Anu Hrgovčić i Mirnu Matković

brend-prirodne-kozmetike

7 koraka kako izgraditi vlastiti brend prirodne kozmetike

Prijava za članice

Pretraga

znn